top of page

Selectam participanti pentru un schimb de tineri in Slovacia

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 5 TINERI PARTICIPANȚI ( FETE SI BAIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN SLOVACIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “WAR AND PEACE II - IT'S YOUR TURN!"

SCHIMBUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN PERIOADA 14-22.10.2017 IN JANKOV VRSOK, UHROVEC, SLOVACIA.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA 45 DE TINERI SI 9 LIDERI DIN ITALIA, SPANIA, BULGARIA, CROATIA, GRECIA, LITUANIA, MACEDONIA,SLOVACIA SI ROMANIA CU VARSTA CUPRINSA INTRE 17-25 DE ANI.

Proiectul va avea ca scop principal constientizarea rolului esential al fiecarui tanar in consolidarea pacii și de a acorda tinerilor ocazia sa-si exprime opinia despre extremism, pace, razboi si democratie.

Se cauta tineri artisti entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care sa știe limba engleza suficient cat sa comunice cu ușurinta.

Infopack-ul poate fi citit aici.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Slovacia.

Puteți aplica până în data de 18 septembrie 2017. Trebuie doar să ne trimiteți un CV și o scrisoare de intenție la asociatia.edulifelong@yahoo.com. Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicantilor cu tema proiectului si motivatia acestora.

Prioritate au tinerii care nu au mai beneficiat de mobilitati in cadrul programului Erasmus+.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page