top of page

Apel selectie participanti pentru un curs de formare

Asociatia Edulifelong caută 3 participanți (lucrători de tineret, profesori, lideri de tineret sau persoane care aspiră să lucreze cu tinerii) din România cu vârsta peste 18 ani, pentru a participa la un curs de formare in Ankara, Turcia, in cadrul proiectului Erasmus+ , KA105 “Groove is in the tongue”, derulat in cooperare cu Yenimahalle Ilce Milli Egitim Mudurlugu. Perioada de desfașurare a cursului este 26-30 Iunie 2018 si va implica participanți din: Turcia, Polonia, Cehia, Spania, Italia si Romania.

Cazarea si trei mese sunt asigurate de organizatori.

Principalele obiective ale proiectului nostru sunt: 1) Identificarea elementelor de "limbaj conflictual" expuse de tinerii în termeni de observație socială, emoții și nevoi, 2) De a face o clasificare calitativă a discursului de ură în mediull de studiu, 3) De a crea cuvinte productive și discursuri raționale în contextul categoriilor, 4) Să se asigure că tinerii creează "drame de conflict" în direcția cuvintelor productive și discursurilor raționale, 5) Să construiască diagrame cu valori personale, atitudini specifice și interpretări ale tinerilor.

Conditii de participare:

-abilități bune de comunicare în limba engleză

- vrei să înveți noi tehnici non-formale de lucru în munca ta cu tinerii - esti gata să utilizezi noile competențe mai departe după formarea profesională în propriul domeniu profesional - ai propria motivație și argumente puternice pentru a participa la cursul de formare - ai dorința de a răspândi rezultatele formării și de a promova ceea ce ați învățat în comunitatea dvs.

– interses pentru tema abordata

– relevanța temei proiectului pentru profilul participantului

Mai multe detalii gasiti in Infopack.

Pentru a aplica va rugam să trimiteți CV-ul si o scrisoare de intentie pe adresa asociatia.edulifelong@yahoo.com cu mențiunea ”Groove”, până la data de 7 Mai 2018. Aplicațiile vor fi selectate în funcție de ordinea primirii acestora și de conținut. Candidații selectați vor fi contactați telefonic pentru detalii ulterioare și confirmare.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page