Schimb de bune practici și Târg științific internațional in cadrul proiectului "Stem for all"

Ultima noastră întâlnire a avut loc la Targu Jiu, România, între 27 mai și 1 iunie 2019. Asociația Edulifelong a găzduit profesori și studenți din Turcia, Portugalia, Suedia, Italia și Grecia într-un grup de aproape 40 de participanți. Principalul subiect al întâlnirii a fost "Schimbul de bune practici și organizarea unui Târg științific internațional".

Pe parcursul celor 5 zile petrecute in Romania, partenerii proiectului au fost implicați în activități variate, colaborând pentru a organiza un eveniment științific important: Un Târg de științe.

La acesta au participat echipaje formate din câte 4 elevi și 2 profesori din cadrul următoarelor unități de învățământ din municipiu – Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu” (2 echipaje), Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” (2 echipaje), Colegiul Auto „Traian Vuia” (2 echipaje) –, precum și echipaje din Turcia („Saryer Ilce Milli Egitim Mudurlugu”), Portugalia („Agrupamento de Escolas Emidio Navarro”) și Italia („IISS Jacopo del Duca – Diego Bianca Amato”). 

Partenerii Suedezi au jurizat competiția și au oferit premiile și diplomele de participare.

De asemenea, în cadrul aceleiași întâlniri de proiect, a avut loc seminarul „21th Century Education”, în care s-au discutat probleme actuale ale educației în contextul globalizării și al mileniului III – era digitalizării.

Ultima întâlnire a proiectului va avea loc in Saryier, Turcia în luna august.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Măsuri pentru gestionarea situației referitoare la epidemia cu virusul COVID-2019

March 8, 2020

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now