top of page

Apel selectie participanti Selectam 5 participanti pentru un schimb de tineri in Bulgaria

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 5 TINERI PARTICIPANȚI ( FETE ȘI BĂIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN BULGARIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “Digital competences- key for youth employment”, DERULAT PRIN PROGRAMUL ERASMUS+.

Schimbul de tineri se desfasoara in perioada 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2019 in Lyaskovets, Bulgaria.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA TINERI ȘI LEADERI DIN PORTUGALIA, ESTONIA, ITALIA, POLONIA, GRECIA ȘI ROMANIA CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 18-29 ANI.

Temele principale ale proiectului sunt:

- Tehnologii de comunicare informațională - tehnologii noi - competențe digitale;

- Tineret (participare, muncă pentru tineri, politică pentru tineret);

- Probleme ale pieței muncii, inclusiv orientare în carieră / șomaj tineret.

Obiectivele principale: - să impulsioneze schimburile de tineri destinate dezvoltării competențelor digitale în rândul tinerilor în procesul de a căuta un loc de muncă prin utilizarea și aplicarea tehnicilor de educație nonformală și tehnologiilor digitale; - Promovarea posibilităților portalului EUROPASS în contextul dezvoltării competențelor digitale. - Dezvoltarea abilităților digitale ale tinerilor în procesul de căutare de locuri de muncă și de angajare ulterioară; - Crearea unei bune practici pentru dezvoltarea accelerată a abilităților digitale ale tinerilor oameni.

Se cauta tineri entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care să știe limba engleză suficient cât să comunice cu ușurintă.

Mai multe detalii găsiți în info-pack si program.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Bulgaria.

Puteți aplica până în data de 2 Octombrie 2019 .

Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție si sa completati formularul de participare la asociatia.edulifelong@yahoo.com.

Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicantilor cu tema proiectului si motivatia acestora.

Prioritate au tinerii care nu au mai beneficiat de mobilitati in cadrul programului Erasmus+.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page