Conferință de Multiplicare a proiectului IBSPE

September 28, 2019

Asociația Edulifelong a organizat o  Conferinta de Multiplicare in data de 28 Septembrie 2019 la Targu Jiu, Hotel Story, Etaj 1, începând cu ora 11.

Conferinta a avut scopul de a disemina rezultatele proiectului “Improving Basic Skills for People in Employment”, proiect derulat de Asociatia Edulifelong cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, în perioada 01/10/2017 – 30/09/2019. In cadrul proiectul au fost elaborate descrieri ale abilităților de bază necesare în diferite profesii pentru a motiva atât afacerile, cât și angajații. Mai mult, partenerii de proiect au dezvoltat noi metode de formare, precum și o platformă online, care nu numai că permite un schimb de experiență  între profesori, formatori și elevi, dar include module de instruire, astfel încât profesorii și formatorii să își poată dezvolta metodele online. Metodologia implică aspecte ale metodelor tradiționale și creative de educație formală, precum și metodele de educație informală. Experiența a fost rezumată într-un „manual de bune practici”.

La eveniment au luat parte profesori, directori de școliși alte persoane din organizații din Targu Jiu.

Conferința s-a încheiat cu înmânarea certificatelor de participare .

Share on Facebook
Share on Twitter

Featured Posts

Măsuri pentru gestionarea situației referitoare la epidemia cu virusul COVID-2019