top of page

Căutam 5 participanți pentru un schimb de tineri in Turcia

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 5 TINERI PARTICIPANȚI ( FETE ȘI BĂIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN TURCIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “DAY ZERO”, 2020-1-TR01-KA105-083613, DERULAT PRIN PROGRAMUL ERASMUS+.

SCHIMBUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN PERIOADA 26-31 August 2021 ÎN AKSARAY, TURCIA.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA 36 DE TINERI ȘI LEADERI DIN SPANIA, MACEDONIA, ITALIA, LITUANIA, TURCIA ȘI ROMANIA CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 18-30 ANI.

În proiectul nostru, am dori să atragem atenția asupra problemelor legate de apă care au fost experimentate și care vor fi experimentate în regiunea noastră, țara noastră, Europa și în general. Ne propunem să difuzăm practici simple și importante în utilizarea apei curate și să sensibilizăm comunitatea locală. Plănuim să mobilizăm toți tinerii cu privire la cetățenia activă și să avem un cuvânt de spus în problemele care sunt legate atât de ei înșiși, cât și de mediul lor.


Se caută tineri entuziaști și sociabili, interesați de tematica proiectului, care să știe limba engleză suficient cât să comunice cu ușurință.

Mai multe detalii găsiți în info-pack:

DAY ZERO - INFO PACK - 25 August - 01 September 2021
.pdf
Download PDF • 891KB

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Turcia, AKSARAY UNIVERSITY THEATRE CLUB .

Puteți aplica până în data de 7 August 2021 .

Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție si un CV la asociatia.edulifelong@yahoo.com.

Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicanților cu tema proiectului si motivația acestora.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Prioritate au participantii cu vaccinul realizat.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page