Căutam 5 participanți pentru un schimb de tineri in Turcia

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 5 TINERI PARTICIPANȚI ( FETE ȘI BĂIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN TURCIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “TO oBEse OR NOT TO oBEse”, 2019-3-TR01-KA105-080062, DERULAT PRIN PROGRAMUL ERASMUS+.

SCHIMBUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN PERIOADA 8-17 APRILIE 2020 ÎN AKSARAY, TURCIA.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA 36 DE TINERI ȘI LEADERI DIN SPANIA, LETONIA, ITALIA, LITUANIA, TURCIA ȘI ROMANIA CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 18-26 ANI.

Scopul principal al proiectului este ca tinerii să învețe cum sa prevină obezitatea, să-și îmbunătățească abilitățile și unele competențe de bază și să construiască o rețea internațională de prieteni.

După activitățile de teambuilding și descoperirea temerilor și așteptărilor, vor discuta despre problema "obezitatii" cu diferite metode și activități. Proiectul intenționează să crească gradul de conștientizare a problemelor de obezitate în societate, să creeze conștientizarea unei nutriții adecvate și echilibrate pentru a lupta cu obezitatea, a observa obiceiurile benefice ale oamenilor cu privire la activitățile fizice și a pune oamenii în mișcare în Aksaray și în 5 orașe diferite din Europa cu acei 36 de tineri participanți.

Se caută tineri entuziaști și sociabili, interesați de tematica proiectului, care să știe limba engleză suficient cât să comunice cu ușurință.

Mai multe detalii găsiți în info-pack.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Turcia.

Puteți aplica până în data de 10 Februarie 2019 .

Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție si un CV la asociatia.edulifelong@yahoo.com.

Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicanților cu tema proiectului si motivația acestora.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic